Syukur...

Alhamdulillah...tepat pukul 0008am tadi..
kerja biomaterial dah siap..
syukur..
skrg ni..tinggal math...
sok leh start study utk pcom insyaAllah,..
then, persediaan utk debate Basic Comm nnt..
then utk test biomat plak...

Ekonomi??
aku pon x tau..masih x nampak arah tuju...
apa2 pon..aku x kan berpatah balik dah..
patah sayap bertongkat paruh..
aku akan teruskan gak..


keadaan sekarang ni,
dapatkan masa yg berkualiti..
cuma nye..aku x tau nape..
rase cam da xkena dengan suasana skeliling..
apa2 pon, tu skadar rase jek..
hehe..

untuk kawan2 SEB yg nak drop ekonomi,

tadi petang aku g pejabat,
kak mas citer yg dia dah cakap kat dekan ttg impian kita
UNTUK DROP EKONOMI..
dengan sekali lafaz,
kak mas kate,
dah xleh dah..
aku x rase pe2 pon...
sbb keputusan utk teruskan dah dibuat dari smalam..


apa2 pon,
buatlah yg terbaik..
betulkan niat dalam setiap perkara..
all da bes dalm final nnt utk semua sahabat2..

***utk sahabat2 yg amik pcom...
Prof kate, nnt bawa la kuih raye pe2..
utk topup makanan yg dia dah beli nnt..
insyaAllah..
kita akan makan mee kari nnt..
perancangan le..
kalau die tukar, xtau la..
makan je la ek..
hehhe..


Comments

me_yana said…
This comment has been removed by the author.
me_yana said…
ape????????????mee kari???????????
hahaa..yes3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
suka2!!! aku suke mee kari~~
sayang profffffffff abu sahmahh~~hahha..
yeyeyeyyy..(klau ade nasik ayam penyett pon besh gakk..haha)
Adi Wahab said…
huk aloh...keje makan jek ko...camne berat badan x bertambah...aku nak suh prof cancel le...xpon..kat ko buat makanan lain..
me_yana said…
oiii oiii.haha..dengki ar tuhh dia tak wat laksa...lalala~~
Adi Wahab said…
aku dah kol die..kate tukar menu..jadi laksa+ jus tembikai..
menu latest..
me_yana said…
oiiiiiiiiiii..jaaat giler weiii...waaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~
Adi Wahab said…
kalau nak mee kari...1 kelas kena bayar duit...xnak arr...

1 kelas dah sepakat...nak makan laksa..

dgr suara majoriti le kali ni...

Popular posts from this blog

Terima kasih atau Jazakallah Khairan....

Hukum Bersalaman dan Aurat dengan Kakak/Abang Ipar

Ketika Musibah Menimpa