Bagi Souvenier utk insan yang kita hargai...

Followers

Wednesday, July 15, 2009

Seminggu dalam sem 5

Assalamualaikum...

Alhamdulillah.pjam clik.pjam clik.dah masuk sem 5.
dah 2 tahun lebih aku blajar kat sini..
kejap je rasa masa bjalan
macam tak rasa!!!
new sem,aku amik 17 kedit
nampak cam banyak..takut rasanya..
tapi..takut camna pon..aku kena redah jugak..no excuse


seminggu
7 hari dah blalu
kelas masih suram2
lecturer xde
enjoy lg.


Dah start sem baru ni...aku cam menyibukkan diri sket...ntah la..ada yg kebetulan...ada yg memang cari masalah...n ada yg dah terikat...pe2 pon...bila dah pegang sesuatu amanah...kena buat sebaik mungkin...

Bukankah amanah tu salah satu ciri pekerja yg baik??xpercaya??
xpe..kita bawakan hujahnya..kisah tentang nabi Musa...

Allah berfirman dalam surah Al-Qashash ayat ke 26,


“Salah seorang dari kedua wanita itu berkata: "Wahai ayahku ambillah dia(Musa) sebagai orang yang bekerja (pada kita), karena sesungguhnya orang yang paling baik yang kamu ambil untuk bekerja (pada kita) ialah orang yang kuat lagi dapat dipercaya(amanah)."”

รด

Sekarang percaya x??... Tahun ni SUKAM buat awal sket..maklum la...dekat nak pose...
Pada mulanya..aku xnak jadi pengurus...nak men jek...tapi cam xda sape je nak jadik.
aku pon bagi le nama utk jadik pengurus...tahun lepas,kami kalah truk...hahaha..mane x nye.
skali penerangan..skali latihan..hahaha...pastu even..lawan plak dgn Mat Emi...budak SUA....
budak2 K11...kalah gak...

Tahun ni xtahu la camne...latihan pon x leh nak wat lagik..camne nak wat pemilihan...ampeh..

nnt nak jual bunga n nak g gunung ledang plak..waduh..gawat seyh...penin..malas nya nak hidup camni...bz sangat..

hari ni aku da ko-q sbnarnye..silat gayong..aku cam malas nak g sane..nak tukar sub...mula2 dah g dah kat pusat ko-Q...tgk2 kena bayar kalau nak tukar...xjadi la aku tukar..
Tapi, Alhamdulillah...Allah permudahkan bagi aku...time on da way nak g tu..nampak budak2 gayong,...diorg gtau aku silat gayong di bubarkan..sbb x cukup org...syukur Alhamdulillah
so, leh la aku tukar subjek secara percuma...amik la asas komunikasi...dah kena banyak bercakap plak...camna aku nak berdepan pon x tau la nanti...hehehe...Adi...~~~Ganbatte~~~


memandangkan waktu azan maghrib telah berkumandang...maka saye berhenti di sini terlebih dahulu...

Menyambung kalam dikesempatan yg lain






www.tips-fb.com

2 Pendapat:

Anisotropic said...

silat gayong??????????
samala......akk dlu pun mcm 2 gak
silat gayong
best tau
huhuhuh

tpi mmg penat gila.....

Adi Wahab said...

Hehe..akak masuk ko-Q ke kelab gayong?

Kalau kelab lagi le penat kak..

sbb klu ko-Q skadar asas2 jek...

Dari Mana Mereka?

free counters

Template by:
Free Blog Templates